Piec konwekcyjny z nawilżaniem

Opis
rofesjonalny piec piekarniczo-cukierniczy marki Hendi, trójfazowy. Rekomendowany dla piekarnictwa oraz gastronomii. Idealne rozwiązanie dla piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo. Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie. Zamontowany system nawilżania sprawia, że piec nadaje się nawet do najbardziej wyrafinowanych wypieków
Parametry
pojemność komory : | 4 blachy, 600×400 mm |
---|---|
odległość pomiędzy prowadnicami: | 83 |
moc (W): | 6400 |
napięcie (V): | 400 |
waga w kg: | 58 |
temperatura w stopniach Celsjusza : | od +50 do +300 |
wymiary zewnętrzne (mm) : | 790x750x(H)635 |