
Cena
Kontakt grill PANINI, P 2.2 kW, U 230 V (1)

Grill kontaktowy podwójny ryflowany to urządzenie zaprojektowane z myślą o intensywnej pracy w lokalach gastronomicznych typu fast food obsługujących znaczne ilości klientów. Urządzenie świetnie sprawdzi się podczas przygotowywania hamburgerów, steków, wrapów, szaszłyków, a także pozostałych potraw wymagających zapiekania.
Opis produktu
– ryflowane płyty żeliwne
– regulacja temperatury do 300°C
– szuflada na tłuszcz i pozostałości procesu grillowania
– żaroodporne uchwyty
– w zestawie skrobak do czyszczenia
– powierzchnia robocza (WxD): 535×240 mm
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 5 dni
Kotleciarka do mięsa KM27

Kotleciarka KM27 to profesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsa.
Wyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsa. Urządzenie ma zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych, przetwórstwa żywności oraz w cateringu. Idealna do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego.
Wymiary gabarytowe 643 x 300 x 458(H)mm
Rozstaw nóżek 353 x 300mm
Obroty ślimaka 140obr/min
Stopień ochrony IP33
Poziom hałasu ≤ 75dB
Zasilanie 230V 50Hz 1 faza
Moc 750W
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 5 dni
Krajalnica Ma-Ga 310p

Krajalnica Ma-Ga 310p świetnie nadaje się do użytku w sklepach, punktach cateringowych i w gastronomii. Pozostaje precyzyjna i niezawodna podczas krojenia wędlin, mięsa czy pieczywa. Została wykonana z najwyższej jakości materiałów nierdzewnych. Jej pochylone ostrze posiada optymalną średnicę 250 mm, a pochylenie stołu podawczego względem noża wynosi 45°. Wymiary stołu krajalnicy to 220 x 200 mm. Urządzenie został wzbogacone o wbudowaną ostrzarkę i wytrzymałą przekładnię ślimakową. Krajalnica została zaprojektowana zgodnie ze standardami CE. Nóż jest wykonany ze stali węglowej pokrytej warstwą chromu. Nasz produkt wyróżnia bardzo atrakcyjna cena.
Dostępność: Na stanie
Wysyłka w: 2-3 dni
Wilk do mięsa TC22

Wilk do mięsa TC 22 z sitkiem 4,5 mm, 6 mm lub 8 mm przeznaczony jest do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego.
• idealny do mielenia mięsa surowego
• gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej
• bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym
• elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm
• możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka)
• łatwy w utrzymaniu czystości
• niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
• przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu
• wydajność do 200kg/h
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 5 dni